Bel voor een afspraak: (070) 336 10 69

Generaal Eisenhowerplein 132
2284 XW Rijswijk

Over ons

De haarstudio voor jong en oud, Parsa Hair, is centraal gelegen op het Generaal Eisenhowerplein 132 in Rijswijk. Parsa Hair verzorgt naast creatieve haarstijlen voor hem en haar, ook beauty- en bruidsbehandelingen. Het is niet alleen de gezelligheid die mensen naar onze kapsalon trekt; wij zijn ook zeer kundig in ons werk.

Eigenaar en kapper Parsa zit al bijna 30 jaar in het vak, tot tevredenheid van veel klanten. We geven onze klanten het beste advies en qua haarkapsels of kleuringen gaan mensen meestal met een heel grote glimlach de deur uit. Wij zijn veelzijdig: knippen, verven, highlights, lowlights, opsteken, make-up, epileren: we doen het allemaal! Heeft u dus binnenkort een feest? Dan hoeft u geen verschillende afspraken te maken, maar kunt u voor alles terecht in onze salon.

Behalve dat we professioneel werken, proberen we ook een goede band op te bouwen met onze klanten. Mensen zijn bij ons geen “nummer”; wij luisteren naar onze klanten en doen ontzettend onze best om mensen tevreden de zaak uit te laten gaan. De haarproducten die worden gebruikt zijn van L’OrĂ©al Professionnel en onze haarstyling van verschillende merken.